Нашите продукти
Slider

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

"Камини Вадес" ООД наследи, продължава и развива традициите и техническия опит в монтажа и изграждането на камини и отоплителни инсталации, придобит в повече от 20 години изследвания и разработки от Дявач.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

Повече от 20-годишен експертен технически опит в изграждането на камини и отоплителни интсалации.

МАРКОВИ ПРОДУКТИ

Използваме само качествени и проверени в практиката продукти и материали от доказани марки.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Подходът ни е индивидуално насочен към изискванията на клиента и спрямо всяка конкретна ситуация за решаване.

ПОДДРЪЖКА

Извършваме гаранционна и следгаранционна поддръжка, според условията на продуктите.

  

  

РАЦИОНАЛНИ И ЕЛЕГАНТНИ

Продуктите на Piazzetta са уникално съчетание от свойства: висока ефективност, качествено и деликатно нагряване, продължително топлоотдаване, великолепна визия на огъня. Такова достижение става възможно благодарение използването при производството на правилната комбинация от материали, обмислена конструкция и внедряването на собствени разработки.

"Камини Вадес" ООД е официален представител на Piazzetta, предлагайки горивните камери и други продукти на знаменитата марка.

Историята на Piazzetta започва от 1960г. и е основана на изследвания, иновации, опит и знания, както и на съвременни технологии и избор на най-добрите материали.

  

  

КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ

След повече от 20 години изследвания, разработки и развитие, моделите на Дявач са способни да изпълнят освен изискванията за качество и ефективно отопление, но отговарят и на специфичните нужди на клиентите за дизайн и индивидуално решение на проектите.

"Камини Вадес" ООД предлага всички модели на Дявач и работи заедно с тях в тясно сътрудничество за изграждането на камини и отоплителни инсталации.

  

  

КЛАСИКА, ПОДКРЕПЕНА С КАЧЕСТВО

Горивните камери на компанията Seguin действително са въплъщение на традициите и майсторството на френските производители. Камерите, изработени от висококачествени материали, са надеждни и ефективни (имат висок КПД) и са снабдени с патентована система за ограничаване изтичането на дим в помещенията.

  

  

НАДЕЖДНИ И ИКОНОМИЧНИ

Повече от 50 години компанията Ferroli произвежда климатично, отоплително и спомагателно оборудване на световно ниво за дома, офиса и промишлени предприятия, един от световните лидери в своя отрасъл.

АКТУАЛНО ОТ КАМИНИ

.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

 

За осъществяване на идеите за отопление на дома ви,
не се колебайте да се свържете с нас: 0886 835 005

Този сайт използва бисквитки. За повече информация
вижте нашата Политика на поверителност.